Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YORGUN GÖRÜNMEYİ UNUTUN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
GENTLE OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER
NARS
Yağsız Göz Makyaj Temizleyici
1.350,00 TL

Kırışıklıklar

YORGUN GÖRÜNMEYİ UNUTUN!

  • Temmuz 03, 2020

Stres, sorumluluklar, aile, ev işleri derken size kalan sadece yorgunluk mu oluyor? Yorgun görünmekten şikayet ediyorsanız, buna bir son vermenin zamanı çoktan geldi. Tabii önce uyku saatlerinizi gözden geçirin! Gerisini bu yazıdaki önerilerimizi uygulayarak çözebilirsiniz.


Yatmadan Önce


Göz makyajınızı çıkarın

 

Yorgunluktan kıpırdayacak haliniz dahi olmasa göz makyajınızı iyice temizlemeden yatmayın. 12 saat de uyusanız eğer gözünüzde maskarafar veya eyeliner kaldıysa ertesi gün asla güzel görünemezsiniz. Çünkü makyaj gece siz uyurken göz bölgesine  bulaşır ve ince çizgilere, kıvrımlara yerleşir. Gözleri kızartır ve çizgileri daha çok belirginleştirir. Cilt dinlenemez ve yenilenemez. Ertesi sabah koyu halkalara ve yorgun bakışlara sahip olursunuz. Göz makyajınızı hızlı ve etkili şekilde çıkarmak için Nars Eye Make Up Remover'ı kullanabilirsiniz. Yağsızdır, ovalamaya gerek kalmadan suya dayanıklı makyajı bile kolaylıkla çıkarır. 


 

Antihistaminik bazen çözüm olabilir

 

Ertesi sabah çok önemli bir görüşmeniz mi var? Görüntünüzü riske atmayın. Üstelik bir de polenlere ve hava kirliliği gibi durumlara alerjiniz varsa, şiş ve kırmızı gözlerle uyanabilirsiniz. Gece yatmadan önce -genelde her evde bulunan- bir antihistaminik ilaç alın. Alerjiniz olmasa bile polenler, hava kirliliği gibi sebeplerden dolayı da gözler şişer ve kızarır bazen. Bunu önlemiş olursunuz. 


AHA ve yüksek nem cildin dostu 

 

Biliyor musunuz, nem ve doğal asitler cildin en iyi arkadaşıdır. Gece yatmadan bakım kreminizi sürmeyi ihmal etmeyin. İçinde yüksek nem ihtiva eden serumlardan kullanın. Sabahları enerjik bir cilde sahip olarak uyanırsınız. Cildi aydınlatan Shiseido Glow Revival Serum ile birlikte cildin bağışıklığını güçlendiren Ultimune konsantre bakımı kullanırsanız, cildiniz parlak, taze ve sağlıklı görünür. Hatta Glow Serum'dan sonra Shiseido Glow Revival Cream'i sürüp, cildinize nem ve ışıltı takviyesi yapabilirsiniz.


Serum nedir, kim nasıl kullanmalıdır yazımıza TIKLAYIN! Serumlar hakkında detaylı bilgiye sahip olun.


Sabah


 

Uyanmak için soğuk bir kaşık kullanın 

 

Bir kaşığı geceden buzdolabına koyun. Ya da uyanında 10 dakika buzlukta bekletin. Sabah kalkınca kaşığın tersiyle göz çevrenize hafif hafif dokunarak masaj yapın. Soğuk metal, damarları daraltır ve şişlikleri giderir. Anında canlı bakışlar elde edersiniz.


Göz çevresi kremi kullanın

 

Göz çevrenizi taze ve sağlıklı tutmak için antioksidan bakımından zengin nemlendirici bir göz kremi tercih edin. Kremi, yüzük parmağınızla bölgeye hafif hafif dokundurarak yedirin. Kırışıklık, koyu halka ve şişlikleri hedef alan göz kremleri radarınızda olsun. Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, göz çevresindeki kırışıklıkların ve koyu halkaların görünümünü etkili şekilde azaltır. Göz çevresine canlılık kazandırır. Eğer göz çevresi bakımınızı Glow Revival serisi ile tamamlamak isterseniz, Shiseido Glow Revival Eye Treatment ile göz çevrenize aydınlık ve ışıltı kazandırabilirsiniz. Bu göz çevresi kremi, cildinizi anında canlandırır.


Göz çevresi morluklarıyla savaşmak için 18 fikir yazımıza TIKLAYIN!


Makyajla Aydınlanın

 

Profesyoneller gibi gizleyin

 

“Bazı kapatıcılar, kızarıklıkları ve sivilceleri de kapsayacak şekilde, çok sarı renkli olurlar ki koyu göz halkalarını da kapatsınlar” diyor, ünlülerin makyaj artisti Andrew Sotomayor. Bunun yerine hafif şeftali tonlarındaki bir kapatıcıyı önce parmaklarınızın arasında ısıtın ve sonra gerekli bölgelere uygulayın. Cildinizle çok daha iyi uyum sağlayacaktır. Make Up For Ever'in 5'li Camouflage Palette'i ile göz çevrenizdeki yorgunluk belirtilerini anında gizleyebilirsiniz. Üzerine de Make Up For Ever Ultra HD Concealer sürerseniz, göz çevrenizde hiçbir sorun kalmayacağı gibi gibi pürüzsüz ve aydınlık gözükür. 


Şeftali tonlarıyla yakınlaşın

 

“Ferah görünümlü bir makyajı elde etmek çok kolay” diyor, ünlülerin makyaj artisti Julianne Kaye. Kızarıklıkları ve damar görünümünün verdiğ mavilikleri yok etmek için göz kapağından kaş kemiğine kadar şeftali rengi bir far sürün. Sonra gözlerin beyazını daha beyaz göstermek için göz içine şeftali rengi kalem çekin. Gri ve erik rengi farlardan kaçının, göz altınızdaki koyulukları vurgular ve sizi yorgun gösterir. Make Up For Ever Artist Shadow Matte 720 kiremit rengi tam ihtiyacınız olan renk!

 

Doğal çizgi

 

Daha fazla belirginlik istiyorsanız, “kirpik aralarını kahverengi kalem ile doldurun” diyor ünlülerin makyaj artisti Jamie Greenberg. Makyaj yaptığınız asla belli olmayacak ama bakışlarınız daha derin ve yoğun gözükecek. Nars Eyeliner Pencil Mambo'yu deneyin.


Kirpiklerinizi vurgulayın

 

Kirpikleri vurgulamak için maskara uygulamadan önce kirpiklerinizi kıvırın. "Mavi maskara gözlerin beyaz görünmenize yardımcı olacaktır" diyor Greenberg. Make Up For Ever Smoky Lash Blue ve Shiseido Lash Curler makyaj artistlerinin favorisi, memnun kalacaksınız!


Cildinizi aydınlatın 

 

Ciltte veya fondöten üzerinde parlak bir pudra kullanmak cildinizi ve gözlerinizi daha canlı gösterecektir. Kaş kemiği, elmacık kemikleri, gözlerin iç köşelerinde aydınlatıcı pudra kullanın. Make Up For Ever Shine On Powder favorimiz...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ